0%
Unutarnji pretinci za odlaganje
Bočni i gornji pretinci za odlaganje mogu se koristiti za različite svrhe.
Automatizirani mjenjač
Sva vozila za duge vožnje opremljena su unaprijeđenim automatiziranim 12-brzinskim mjenjačem koji ima mogućnost izbora više načina vožnje, a koji nudi veću efikasnost i bolji učinak, kao i optimalno udobnu vožnju u svim uvjetima.
Sjedalo vozača
Sjedala distribucijske game Ford Trucks nude optimalnu udobnost potrebnu za ugodnu vožnju. Vozačevo sjedalo opremljeno je lumbalnim podupiračem za kralježnicu, naslonima za ruke, zračnim ogibljenjem i grijanjem. Održavajući optimalan položaj sjedenja vozaču osigurava udobnost tijekom vožnje.
Zaslon i putno računalo
Zaslon i putno računalo pale se nakon okreta ključa u kontakt bravi. Tijekom vožnje vozač može vidjeti sve potrebne podatke. Nekoliko važnih podataka, kao što su razina AdBlue, trenutna potrošnja goriva, prosječna brzina i prijeđeni kilometri, nalaze se u vidnom polju vozača. Tempomat i ergonomska instrumentalna ploča jamče još veću udobnost tijekom dugih vožnji.
Motorna kočnica i Intarder
Motorna kočnica i Intarder upravljačka ručica: pomoćne kočnice mogu se aktivirati ručno ili postaviti na automatsko aktiviranje za optimalne rezultate kočenja.
Ergonomska instrumentalna ploča
Ergonomska instrumentalna ploča s integriranim radiom, klimom i ESP-om, nalazi se nadohvat ruke te pruža dodatnu sigurnost tijekom vožnje.
Prostor za odlaganje ispod kreveta
Široki pretinac ispod kreveta nudi dodatno mjesto za odlaganje.
Grijanje kabine
Suhi i mokri dodatni grijači kabine održavaju savršenu temperaturu vaše kabine. Na upravljačkoj jedinici možete jednostavno podesiti temperaturu i zagrijavati vozilo čak i kada motor ne radi.
Štitnici od sunca
Štitnici od sunca vozaču optimiziraju vidljivost i udobnost tijekom vožnje.
Gornji krevet na sklapanje
Uz udobne krevete i putovanja su udobnija. Možete upaliti svjetlo za čitanje da biste pročitali novine, odmoriti se na udobnom madracu i podesiti grijanje bez ustajanja.
Pogledajte distribucijsko vozilo 3242 izbliza prije nego li se odlučite.
Bacite pogled i uživajte u virtualnoj šetnji oko vozila u 360°.
NEKA DOŽIVLJAJ POČNE.