0%
  Wide Steps
  Širokokutni bočni retrovizori
  Električno podizanje kabine
  Spremnik goriva
  Vanjski pretinci za odlaganje
  Unutarnji pretinci za odlaganje
  Bočni i gornji pretinci za odlaganje mogu se koristiti za različite svrhe.
  Automatizirani mjenjač
  Sva vozila za duge vožnje opremljena su unaprijeđenim automatiziranim 12-brzinskim mjenjačem koji ima mogućnost izbora više načina vožnje, a koji nudi veću efikasnost i bolji učinak, kao i optimalno udobnu vožnju u svim uvjetima.
  Sjedalo vozača
  Sjedala distribucijske game Ford Trucks nude optimalnu udobnost potrebnu za ugodnu vožnju. Vozačevo sjedalo opremljeno je lumbalnim podupiračem za kralježnicu, naslonima za ruke, zračnim ogibljenjem i grijanjem. Održavajući optimalan položaj sjedenja vozaču osigurava udobnost tijekom vožnje.
  Zaslon i putno računalo
  Zaslon i putno računalo pale se nakon okreta ključa u kontakt bravi. Tijekom vožnje vozač može vidjeti sve potrebne podatke. Nekoliko važnih podataka, kao što su razina AdBlue, trenutna potrošnja goriva, prosječna brzina i prijeđeni kilometri, nalaze se u vidnom polju vozača. Tempomat i ergonomska instrumentalna ploča jamče još veću udobnost tijekom dugih vožnji.
  Motorna kočnica i Intarder
  Motorna kočnica i Intarder upravljačka ručica: pomoćne kočnice mogu se aktivirati ručno ili postaviti na automatsko aktiviranje za optimalne rezultate kočenja.
  Ergonomska instrumentalna ploča
  Ergonomska instrumentalna ploča s integriranim radiom, klimom i ESP-om, nalazi se nadohvat ruke te pruža dodatnu sigurnost tijekom vožnje.
  Prostor za odlaganje ispod kreveta
  Široki pretinac ispod kreveta nudi dodatno mjesto za odlaganje.
  Grijanje kabine
  Suhi i mokri dodatni grijači kabine održavaju savršenu temperaturu vaše kabine. Na upravljačkoj jedinici možete jednostavno podesiti temperaturu i zagrijavati vozilo čak i kada motor ne radi.
  Štitnici od sunca
  Štitnici od sunca vozaču optimiziraju vidljivost i udobnost tijekom vožnje.
  Gornji krevet na sklapanje
  Uz udobne krevete i putovanja su udobnija. Možete upaliti svjetlo za čitanje da biste pročitali novine, odmoriti se na udobnom madracu i podesiti grijanje bez ustajanja.
  Wide Steps
  Pogledajte široku i čvrstu vanjštinu Ford Trucks distribucijske game.
  Širokokutni bočni retrovizori
  Širokokutni bočni retrovizori još više olakšavaju parkiranje i pružaju sigurnost prilikom vožnje.
  Električno podizanje kabine
  Električno podizanje kabine je opcionalna oprema koja omogućava lakši pristup motoru.
  Spremnik goriva
  Zahvaljujući standardnom 550-litarskom aluminijskom spremniku za gorivo možete prijeći velike udaljenosti bez potrebe za zaustavljanjem zbog točenja goriva.
  Vanjski pretinci za odlaganje
  Vanjski pretinci za odlaganje nude dodatan prostor za pohranu i omogućavaju sigurno spremanje osobnih stvari koje ne želite držati u kabini.
  Pogledajte distribucijsko vozilo 3242 izbliza prije nego li se odlučite.
  Bacite pogled i uživajte u virtualnoj šetnji oko vozila u 360°.
  NEKA DOŽIVLJAJ POČNE.