0%
  Širokokutni bočni
  retrovizori
  Wide Steps
  Superiorna mogućnost
  upravljanja
  Prednje ogibljenje
  Stražnje ogibljenje
  Zaštitni pokrov motora
  Električno podizanje kabine
  Spremnik goriva
  Automatizirani mjenjač
  Unaprijeđeni automatizirani mjenjač s 12 brzina koji ima mogućnost izbora više načina vožnje optimalna je oprema. Postavke svakog načina vožnje osmišljene su da omoguće idealno iskustvo vožnje u svim uvjetima.
  Zaljuljavanje (rocking mode)
  Zaljuljavanje (rocking mode) omogućava vozilu jednostavno kretanje unazad ako zaglavi u teškim cestovnim uvjetima.
  Sjedalo vozača
  Sjedala Ford Trucks građevinske game nude optimalnu udobnost potrebnu za ugodnu vožnju. Sjedalo vozača opremljeno je lumbalnim podupiračem za kralježnicu, naslonima za ruke, zračnim ogibljenjem i grijanjem. Održavajući optimalan položaj sjedenja vozaču osigurava udobnost tijekom vožnje.
  Zaslon i putno računalo
  Zaslon i putno računalo pale se nakon okreta ključa u kontakt bravi. Tijekom vožnje vozač može vidjeti sve potrebne podatke. Nekoliko važnih podataka, kao što su razina AdBlue, trenutna potrošnja goriva, prosječna brzina i prijeđeni kilometri, nalaze se u vidnom polju vozača. Tempomat i ergonomska instrumentalna ploča jamče još veću udobnost tijekom dugih vožnji.
  Motorna kočnica i Intarder
  Motorna kočnica i Intarder upravljačka ručica: pomoćne kočnice mogu se aktivirati ručno ili postaviti na automatsko aktiviranje za optimalne rezultate kočenja.
  Ergonomska instrumentalna ploča
  Ergonomska instrumentalna ploča s integriranim radiom, klimom i ESP-om, nalazi se nadohvat ruke te pruža dodatnu sigurnost tijekom vožnje.
  PTO
  Bez obzira na nadogradnju, vi upravljate vozilom. Ergonomska PTO upravljačka jedinica pomaže vam lakše upravljati nadogradnjom.
  Širokokutni bočni retrovizori
  Širokokutni bočni retrovizori još više olakšavaju parkiranje i pružaju sigurnost prilikom vožnje.
  Wide Steps
  Pogledajte čvrstu vanjsku površinu Ford Trucks građevinskih vozila
  Superiorna mogućnost upravljanja
  Malen promjer okreta nudi iznimnu izvedbu prilikom skretanja i pojednostavljuje upravljanje na teškom terenu ili u uskim prostorima.
  Prednje ogibljenje
  Amortizirajuće prednje ogibljenje može podnijeti teška opterećenja i osigurati sigurnu i udobnu vožnju u teškim uvjetima na gradilištu.
  Stražnje ogibljenje
  Sustav stražnjeg ogibljenja, prikladan za zahtjevne uvjete i s funkcijom amortiziranja, osigurava sigurnu izvedbu čak i na najtežim građevinskim uvjetima.
  Zaštitni pokrov motora
  Ključan je za zaštitu motora. Zaštitni pokrov motora štiti motor od svih tvari koje mogu prodrijeti izvana (zemlja, zdrobljeni kamen, itd.) i uzrokovati oštećenja.
  Električno podizanje kabine
  Električno podizanje kabine koje omogućava lakši pristup motoru opcionalna je oprema građevinskih vozila.
  Spremnik goriva
  315-litarski čelični spremnik goriva, s jakim i otpornim nosačima, može podnijeti najteže uvjete. Osigurava duge vožnje bez potrebe za čestim zaustavljanjima zbog točenja goriva.
  Zaboravite prašinu i blato gradilišta i pogledajte Construction Series 4142 i uvjerite se sami.
  Bacite pogled i uživajte u virtualnoj šetnji oko vozila u 360°.
  NEKA DOŽIVLJAJ POČNE.