0%
Automatizirani mjenjač
Svi tegljači pogona 4x2 opremljeni su unaprijeđenim automatiziranim mjenjačem s 12 brzina koji ima mogućnost izbora više načina vožnje i nudi veću učinkovitost. Postavke svakog načina vožnje osmišljene su da omoguće optimalno korištenje i učinak.
Unutarnji pretinci za odlaganje
Bočni i gornji pretinci za odlaganje mogu se koristiti za različite svrhe.
Prostor za odlaganje ispod kreveta
Široki pretinac ispod kreveta nudi dodatno mjesto za odlaganje.
Sjedalo vozača
Sjedala game Ford Trucks tegljača nude optimalnu udobnost potrebnu za ugodnu vožnju. Vozačevo sjedalo opremljeno je lumbalnim podupiračem za kralježnicu, naslonima za ruke, zračnim ogibljenjem i grijanjem. Održavajući optimalan položaj sjedenja vozaču osigurava udobnost tijekom vožnje.
Zaslon i putno računalo
Zaslon i putno računalo pale se nakon okreta ključa u kontakt bravi. Tijekom vožnje vozač može vidjeti sve potrebne podatke. Nekoliko važnih podataka, kao što su razina AdBlue, trenutna potrošnja goriva, prosječna brzina i prijeđeni kilometri, nalaze se u vidnom polju vozača. Tempomat i ergonomska instrumentalna ploča jamče još veću udobnost tijekom dugih vožnji.
Motorna kočnica i Intarder
Motorna kočnica i Intarder upravljačka ručica: pomoćne kočnice mogu se aktivirati ručno ili postaviti na automatsko aktiviranje za optimalne rezultate kočenja.
Ergonomska instrumentalna ploča
Ergonomska instrumentalna ploča s integriranim radiom, klimom i ESP-om, nalazi se nadohvat ruke te pruža dodatnu sigurnost tijekom vožnje.
Gornji krevet na sklapanje
Uz udobne krevete i putovanja su udobnija. Možete upaliti svjetlo za čitanje da biste pročitali novine, odmoriti se na udobnom madracu i podesiti grijanje bez ustajanja.
Štitnici od sunca
Štitnici od sunca vozaču optimiziraju vidljivost i udobnost tijekom vožnje.
Pogledajte unutrašnjost i vanjštinu vozila u 360°
prije nego što odaberete svog moćnog i udobnog suputnika.
NEKA DOŽIVLJAJ POČNE.