Tri tegljača F-MAX za Tutis

Tutis transporti preuzeli su tri nova F-MAX tegljača i postali tvrtka s najvećim brojem F-MAX tegljača u Hrvatskoj. Ovaj put svoj vozni park su obnovili s dva nova tegljača F-MAX, a za jubilarni deseti kamion odabrali su F-MAX u limitiranoj seriji Blackline koji je proizveden u tek 250 primjeraka. 

Tegljači su opremljeni s 13-litarskim motorom Ford Ecotorq snage 500 KS te automatiziranim 12-stupanjskim ZF TraXon mjenjačem s Power i Eco+ modom te Eco Roll-om, pojačanom motornom kočnicom te adaptivnim i prediktivnim tempomatom. U prostranoj vozačkoj kabini nalaze se dva kreveta, sustav za multimediju s dodirnim zaslonom veličine 7,2'' s Bluetoothom i navigacijom. 

Jubilarni deseti F-MAX u njihovom voznom parku je tegljač iz limitirane serije Blackline. Eksterijer ovog tegljača impresionira sa svojom moondust srebrnom bojom s plavim i crnim prugama, crnim LED prednjim svjetlima, crnim kotačima i crnim poklopcima retrovizora. Interijer ovog ekskluzivnog izdanja krase sjedala presvučena alkantar kožom s upečatljivim šavovima u plavoj boji. 

Svako F-MAX vozilo moguće je i umrežiti pomoću ConnecTruck aplikacije koja omogućuje praćenje vozila i efikasnije upravljanje voznim parkom.

Čestitamo Tutis transporti na proširenju voznog parka i želimo vam puno uspjeha u poslovanju.

 
Nema rezultata
PRETRAGA