Snaga i udobnost
teret koji nosite će biti lakši
Gospodari duge i krivudave ceste zaslužuju suputnika koji pruža udobnost i moć. Bilo da je to 4×2, 6×2 ili 8×2, Ford Trucks Road Series nudi beskrajne mogućnosti u cestovnim kamionima.
Istražite modele
Mnoge opcije kabine

Kad putujete daleko, kamion vam je dom. S kabinom za spavanje, dnevnom kabinom, visokim i niskim krovnim opcijama, ergonomske kabine Ford Trucks dizajnirane su tako da zadovolje različite potrebe, a nude bezuvjetnu udobnost na cesti.

 
Automatizirani mjenjač

Zahvaljujući tome što predviđa sljedeći brijeg ili zavoj prije nego što to vi učinite, odabire idealni stupanj prijenosa za sve uvjete. Prebacivanje prema vašim potrebama, omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad svojim kamionom gdje god bili.

 
Pomoćni Intarder kao dodatna oprema

Hidraulički Intarder čini da se vožnja vašim utovarenim vozilom na nizbrdici doima kao vožnja na ravnom. Pomoćna kočnica se uključuje kad god je to potrebno, čime se produljuje vijek trajanja radne kočnice.

Zračni stražnji ovjes

Udobnost vožnje kao u niti jednom drugom vozilu. Zračni stražnji ovjes osigurava udobnost na dugim putovanjima, omogućujući vam da sigurno prenesete i najosjetljivije terete.

Ovo nije tek običan kamion:
Snažan i udoban pratitelj
od točke A do točke B

Preuzmite katalog
Uz Ford Trucks Road Series:
Put je kraći, teret je lakši
S pravim vozilima za pravi posao, pobjeđujemo na svakom bojištu.
Mehmet Soylu
Doživite Ford Trucks pomoću
kamere 360°
Pregled vanjskog dijela vozila u 360° Pregled unutrašnjosti vozila u 360°
Nema rezultata
PRETRAGA