Građevinarstvo:
Tvrd orah za početnike. Ne i ako imate moć.
Za svaki građevinski projekt potreban vam je sigurni pratitelj – onaj koji se lako može nositi s najtežim opterećenjima i prilagoditi se svakom radilištu. Od kipera s pogonom na sva četiri kotača do betonskih mješalica i pumpi, građevinska serija Ford Trucks nudi niz kamiona bez kojih ne možete.
ISTRAŽITE MODELE
Otkrivanje izvora moći: Novi motor Ecotorq.

Motor Ecotorq u srcu serije Ford Trucks građevinskih vozila zadivit će vas prirodnom ravnotežom performansi i ekonomičnosti.

Motorna kočnica i Intarder

Standardna integrirana motorna kočnica tu je kada vam je najviše potrebna. Sudjelujte u pravom trenutku, dopuštajući vašem vozilu sigurno spuštanje nizbrdo čak i kada je potpuno napunjeno. Omogućuje vam kočenje kad god vam je to potrebno, pod svakim opterećenjem i bez obzira na uvjete.

Automatizirani načini prijenosa

Poznaje vaš način rada bolje od vas samih. Sa svojim načinima Eco, Off-Road i Rocking, mijenja stupnjeve kada je to potrebno. Tako da ste u mogućnosti kontrolirati brzinu na bilo kojoj cesti.

Poboljšana upravljivost

Zadivite svakog svojim upravljačkim mogućnostima, čak i na najužim mjestima. Sa svojim optimalnim međuosovinskim razmakom i poboljšanim sustavom upravljanja, upravljanje postaje radost, a ne teret.

Ford Trucks:
Poslovni partner koji
se trudi jednako koliko i vi
čak i kada stvari krenu loše

Preuzimanje kataloga
Uz Ford Trucks Construction Series,
nijedan izazov nije prevelik.
U građevinskom poslovanju čvrsti smo poput stijene.
Ali Yılmaz
Doživite Ford Trucks pomoću
kamere 360°
Pregled vanjskog dijela vozila u 360° Pregled unutrašnjosti vozila u 360°
Nema rezultata
PRETRAGA